Infrarood verwarming voor de babykamer. 

Inrichting van de babykamer:

Bijna 70 % van de aanstaande ouders gaat een nieuwe babykamer inrichten. Er gaat altijd veel aandacht uit naar de inrichting en veel minder naar de verwarming van de babykamer. Dit terwijl deze verwarming juist een belangrijke bijdrage kan leveren aan het welzijn van het kind. 

 

Gezonde leefomgeving voor je baby:

In een gezonde leefomgeving speelt de luchtkwaliteit een belangrijke rol, met name de luchtvochtigheid en de aanwezigheid van stof en huismijt bepalen de kwaliteit van de lucht. Anders dan de conventionele verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd door middel van radiatoren, verwarmen infrarood panelen objecten (zoals muren, meubels en plafonds). Er vindt dus geen circulatie van stof en huismijt plaats, wat een zeer positief effect heeft op de luchtwegen, die bij baby's nog volop in ontwikkeling zijn. Bij kinderen met astma of allergieën is dit extra belangrijk, omdat de luchtwegen hierdoor minder geprikkeld worden. Tevens wordt de luchtvochtigheid niet aangetast, ook een aanzienlijke bijdrage aan gezondheid en comfort. Een te droge lucht kan namelijk luchtwegen en slijmvliezen irriteren.


Ruimte afzonderlijk verwarmen:  

Infrarood verwarming babykamerNaast alle gezondheidsaspecten kan de babykamer ook afzonderlijk verwarmd worden op elk gewenst tijdstip, zonder dat hiervoor de CV installatie ingeschakeld dient te worden om zo onnodig verwamen van andere ruimten te voorkomen. Doordat de babykamer met een eigen ruimte thermostaat op tijd en temperatuur ingesteld kan worden, is de babykamer altijd op de door u gewenste temperatuur.

 

Baby Design:

Het uitgebreide programma aan modellen biedt keuze genoeg om aan te sluiten op het design van uw babykamer. Nog persoonlijker wordt het wanneer u een model kiest, dat kan worden uitgevoerd met uw eigen beeldmotief. Een paneel van Redwell, bijvoorbeeld uitgevoerd met een leuk stripfiguur, hangt op schilderijhoogte en is daarmee meteen buiten bereik van kinderhandjes. Ook verwondingen door aanraking of vallen tegen een radiator worden hiermee voorkomen.

 

 

Kortom: Redwell Infrarood Panelen, een eenvoudige keuze!